Ustedite vreme i novac!


Kompanija'' Light & Music '' je jedna od vodecih kopmanija na polju audio-video produkcije i event menadzmenta. Za vise od 35 godina uspesnog poslovanja u zemlji i inostranstvu, izgradili smo ime koje je postalo sinonim za vrhunsku uslugu prema vizijama i zeljama nasih klijenata.

Kontakt

OPREMA


U nasoj ponudi se nalaze i najsavremeniji sistemi za ozvucenje, prilagodljivi svakom prostoru, osvetljenja, video kamere i rezije.
Lista opreme koju koristimo obuhvata proizvodjace: Meyer Sound, Midas, Shure, DTS, Studio Due, Martin, DAS, Litec, Adam Hall ... Kao i plazme, projektore i platna, led ekrani i mnogi drugi sofisticirani proizvodi koji Vas dogadjaj cine kvalitetnijim.

Razglas

Mayer sound
DAS
JBL
MARTIN

Rasveta

Inteligentna
Clay Paky - A.leda B-EYE K10 Clay Paky Sharbar
Konvencionalna
PAR 64 1000W CP60 CP61 i CP62 Fresneli 1000W Fresneli 2 kW
Arhitekturalna
City Color ARC 1200 SPACEFLOWER 3000

Led paneli i projektori

Outdoor
Pich: 18mm mreza Pich: 10mm mreza
Indoor
Pitch :5mm Pitch :3.91mm Pitch :2.5mm
Projektori

Studio

Prostor
Oprema
Efekti
Razno

PROJEKTI


U pripremama projekta prolazimo kroz odredjene analiticke procese koji obuhvataju posetu samom objektu u kome se dogadjaj odrzava, stvaranje plana i crteza projekta, preporucujemo opremu koja najvise odgovara prirodi dogadjaja kao i savete i usluge sa ciljem povecanja produktivnosti i uspesnosti samog dogadjanja.

Razglas

Led ekrani

Video

Rasveta

Ispostovacemo sve vase zahteve


Kompanija L&M je realizovala neke od najvecih i najzahtevnijih projekata u Srbiji. Ice Age 4 je produkcija koja je trazila pre-rigging za najvecu tezinu tehnike i scenografije u Areni ikada i to je projekat koji je uspesno realizovan od strane naseg tima

NAS TIM

 

Stefan

Video produkcija


Marko

Video produkcija


Nikola

Video produkcija


Milos

Video produkcija


 
 

KLIJENTI

  • Odlicna saradnja.